Φέτελ: «Όχι τώρα το συμβόλαιό μου»

Γιώργος Βαρίνος
Φέτελ: «Όχι τώρα το συμβόλαιό μου»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πως τώρα δεν είναι προτεραιότητα το συμβόλαιό του για τη Ferrari, αλλά η εξέλιξη του μονοθεσίου και η επόμενη χρονιά.

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ferrari θα διανύσει το 2017 ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός βρίσκεται στη Scuderia από το 2015, όμως ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε ότι θα πρέπει να κερδίσει μία νέα συμφωνία από το 2018 και μετά.

Ωστόσο, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι στην παρούσα φάση δεν είναι προτεραιότητα το συμβόλαιό του για την ομάδα του Μαρανέλο, αλλά η εξέλιξη του μονοθεσίου και η επόμενη χρονιά. «Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι απασχολημένοι με τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες και με την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Δε νομίζω ότι είναι σημαντικό να κοιτάξουμε λεπτομέρειες, όπως το συμβόλαιό μου. Αυτό είναι καλό να το κάνουμε την επόμενη χρονιά. Με πολλά να συμβαίνουν πίσω στο εργοστάσιο και στο Μαρανέλο, ξέρω ότι είναι πολύ απασχολημένοι και θέλω να είναι εκεί η συγκέντρωσή τους», είπε, αρχικά, ενόψει του Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Όστιν του Τέξας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αναβαθμίσεις της Ιαπωνίας. «Ήταν ένα βήμα μπροστά για τον Κίμι (Ραϊκόνεν) κι εμένα (οι αναβαθμίσεις στην Ιαπωνία), μας έδωσαν καλή απόδοση στην Ιαπωνία. Ήταν μία καλή δοκιμή για τη γενική απόδοση του μονοθεσίου τη φετινή χρονιά. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις. Οι κανονισμοί θα αλλάξουν πάρα πολύ, αλλά κάθε λίγο που καταλαβαίνεις για το μονοθέσιο και πώς λειτουργεί θα βοηθήσει στο μέλλον».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!