Ώρα Ελλάδας και «Αυτοκίνησης 2016» (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Ώρα Ελλάδας και «Αυτοκίνησης 2016» (pics)
Σειρά της χώρας μας να φιλοξενήσει τα νέα μοντέλα είναι από το Σάββατο (22/10), όταν θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2016».

Ήδη, σας έχουμε δώσει μία πρώτη... γεύση των μοντέλων που θα δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας. Η «Αυτοκίνηση FISIKON 2016», λοιπόν, είναι έτοιμη να ανοίξει αυλαία από το Σάββατο (22/10) μέχρι και την επόμενη Κυριακή (30/10).

Όπως είναι γνωστό, αυτή θα λάβει εκ νέου χώρα στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, με την είσοδο να ορίζεται στα 6 ευρώ γενική, στα 3 για πολύτεκνους, ανέργους, ΑΜΕΑ και παιδιά από 12 έως 18 ετών, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Όσον αφορά το ωράριο, η έκθεση θα ανοίξει από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 τα δύο Σαββατοκύριακα, καθώς και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Δείτε, λοιπόν, μερικά ακόμα μοντέλα, που θα κάνουν πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση FISIKON 2016».

Αναλυτικά τι θα δούμε από κάθε εταιρεία

Abarth

Με το 124 Spider, το οποίο βασίζεται στο Fiat 124 Spider, θα παρουσιαστεί η Abarth.

Alfa Romeo

Τη νέα Giulia θα παρουσιάσει η ιταλική φίρμα στην επιστροφή των πισωκίνητων αυτοκινήτων της.

Audi

Παρούσα με τα Q2 και Α5 θα είναι η γερμανική μάρκα. Το πρώτο έρχεται να αποτελέσει έναν πολύ φιλόδοξο... παίκτη για την Audi και το δεύτερο αναμένεται πιο δυναμικό από το προηγούμενο μοντέλο.

BMW

Οι M4, i3 θα κλέψουν την παράσταση στο περίπτερο της BMW, ενώ το παρών θα δώσουν και οι 1-Series, 2-Series Active Tourer PHEV, 3-Series και Χ1.

Fiat

Το αγροτικό Professional Fullback θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, όσον αφορά τα μοντέλα της Fiat, ενώ θα είναι παρόντα και τα Tipo Hatchback, 124 Spider.

Ford

Πέραν του νέου Ka +, η Ford θα είναι παρούσα τόσο με τα Fiesta ST Line, Focus ST Line, αλλά και με τα Mondeo, EcoSport, Ranger.

Mercedes-Benz

Με... πλούσια γκάμα έρχεται η Mercedes-Benz, που θα είναι από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που θα έχουν τα περισσότερα μοντέλα στην έκθεση της Αθήνας. Αυτά θα είναι τα A 180 CDI, CLA 180 CDI, B 180 d, GLA 180 d, C 180 BlueTEC Sedan, AMG C 63 S Coupe, E 200 Sedan, GLE 43 AMG Coupe, GLC 250 d Coupé και S 500 e Sedan long.

Mini

Ακολουθεί η Mini, που θα είναι παρούσα με τα Cooper SD Clubman και Cooper SD.

Nissan

Φυσικά, τις εντυπώσεις θα κλέψει το ανανεωμένο GT-R MY2017, ενώ δε θα περάσει απαρατήρητο το νέο Micra πέμπτης γενιάς. Αμφότερα θα κάνουν ντεμπούτο επί ελληνικού εδάφους.

Porsche

718 Boxster/Cayman, 911 GT3 RS και Macan 2.0 θα είναι τα μοντέλα που θα φέρει η Porsche σε αυτή την έκθεση.

Renault

Το νέο Megane θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην έκθεση «Αυτοκίνηση» και είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα για το 2016.

Seat

Πρώτο SUV για την ισπανική μάρκα το Ateca, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους Έλληνες φαν των τεσσάρων τροχών και της Seat. Παρόν θα είναι και το Leon Cupra, την πιο γρήγορη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Skoda

Σε ό,τι αφορά τη Skoda, τα περισσότερα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο νέο Superb, που φέτος λανσάρεται στην ελληνική αγορά, ενώ θα υπάρχουν και οι εκδόσεις Color Concept των Fabia, Citigo και δεν μπορεί να λείψει η Octavia. Για την ακρίβεια, θα δούμε τις RS 2.0 TDI 184 ίππων DSG και Scout 1.6 TDI 110 ίππων 4Χ4

SsangYong

Ντεμπούτο για το νέο XLV της SsangYong, που είναι το πιο ευρύχωρο οικογενειακό crossover της κατηγορίας.

Subaru

Δεν έχει κάτι καινούριο η Subaru, που θα έρθει με τα γνωστά SUV από το 2015-2016.

Smart

Με τα ForTwo Cabrio 90 ίππων Turbo Twinamic, ForTwo Coupe 90 ίππων Turbo Twinamic, ForFour 90 ίππων Turbo Twinamic, θα παρουσιαστεί η Smart.

Volkswagen

Στις μάρκες που θα έχει πλούσια γκάμα ανήκει και η VW. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στην Ελλάδα τα Up!, Tiguan, Passat Alltrack, Amarok, Multivan, ενώ αυτό θα ισχύσει και για τις νέες εκδόσεις Golf GTI Clubsport 2.0 TSI 265PS, Golf Allstar, Beetle Coupe Dune, Scirocco GTS 2.0 TSI 220PS DSG, Touran R-Line, Touareg V6 R- Line.

Volvo

Τα XC90, S90 και V90 (SUV, σεντάν και station wagon αντίστοιχα) είναι τρία πολυσυζητημένα αυτοκίνητα της Volvo, που ήρθαν για να ανακατέψουν την τράπουλα στις κατηγορίες τους. Το τελευταίο θα εκτεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, ενώ θα υπάρχουν και XC60, S60, XC40, S40 μαζί με τις Cross Country εκδόσεις τους.

*Θα έχουμε και εκπρόσωπο από τους δύο τροχούς, καθώς θα είναι παρούσα η Yamaha, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα με διάφορα προϊόντα για το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!