Χάμιλτον: «Θα δεχτώ μία ήττα σαν άνδρας»

Χάμιλτον: «Θα δεχτώ μία ήττα σαν άνδρας»

Ο Βρετανός αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα, ότι θα χάσει το εφετινό πρωτάθλημα και παραδέχεται το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα.

Χάμιλτον: «Θα δεχτώ μία ήττα σαν άνδρας»

Με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση θα αντιμετωπίσει ο Λιούις Χάμιλτον μία ενδεχόμενη ήττα του από τον Ρόσμπεργκ στην κούρσα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2016. Ο Βρετανός δήλωσε, ότι «θα προσπαθήσω, να το δεχτώ σαν άνδρας. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε τίτλο. Αρκεί να κοιτάξουμε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του παρελθόντος. Όλοι έχουν κερδίσει και έχουν χάσει τίτλους. Αυτό ανήκει σε αυτή τη δουλειά».

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 κέρδισε τον πρώτο τίτλο του το 2008 με τα χρώματα της McLaren. Αν τερματίσει τελικά εφέτος πίσω από τον Ρόσμπεργκ και χάσει το πρωτάθλημα, θα είναι μόλις η δεύτερη φορά στην καριέρα του, που θα αναγκαστεί να υποκλιθεί απέναντι σε έναν συνάδελφό του της ίδιας ομάδας.

Ο μόνος που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να τον αφήσει πίσω του, ήταν ο Τζένσον Μπάτον το 2011, όταν οδηγούσαν και οι δύο για λογαριασμό της McLaren. Στην παρθενική του χρονιά το 2007 στη Formula 1 είχε ισοβαθμήσει ο Χάμιλτον με τον ομόσταβλό του Αλόνσο, πάλι με την ομάδα της McLaren. Mάλιστα οι δύο οδηγοί είχαν μοιραστεί τότε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των Οδηγών.

Best of internet