Με φόρα από το Παρίσι η έκθεση της Αθήνας!

Πέτρος Πιτσίνης
Με φόρα από το Παρίσι η έκθεση της Αθήνας!
Η έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2016 επιστρέφει πιο... δυνατή από ποτέ, με εντυπωσιακά μοντέλα να δίνουν το παρόν στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Από 22 έως και 30 Οκτωβρίου, η έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2016 θα είναι στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού και θα περιμένει τους φίλους του αυτοκινήτου για να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα. Με πολλές πρεμιέρες και διάφορα «αστέρια» που θα κλέψουν την παράσταση, αναμένεται να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Οι περισσότερες εταιρείες αυτοκινήτου που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας θα είναι εκεί και συγκεκριμένα, Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes-Benz, MINI, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong, SEAT, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo θα έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στην έκθεση και βέβαια, θα υπάρχουν εταιρείες με aftermarket προϊόντα και αξεσουάρ γύρω από το αυτοκίνητο.

Πολλά μοντέλα θα υπάρχουν και για test drive, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6€. Μειωμένη είσοδο (3€) θα πληρώνουν οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι, τα ΑμΕΑ και τα παιδιά από 12 έως και 18 ετών και δωρεάν θα είναι για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Παρακάτω, ακολουθούν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και σημαντικά μοντέλα που θα δούμε στην έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2016!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!