Επιστρέφουν οι γρήγορες εκδόσεις του Toyota Yaris;

Πέτρος Πιτσίνης
Επιστρέφουν οι γρήγορες εκδόσεις του Toyota Yaris;
Η Toyota ξαναγυρνάει στο WRC και με αυτό σαν «αφορμή», δεν αποκλείεται να δούμε ένα Yaris που θα σταθεί απέναντι στα πυραυλάκια της supermini κατηγορίας!

Η γκάμα του Toyota Yaris αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια σπορ έκδοση και μια τέτοια έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια, αφού το τελευταίο ήταν το T-Sport με το μοτέρ των 1.8 λίτρων και των 133 ίππων. Όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει στο άμεσο μέλλον, αφού η Toyota σχεδιάζει την επιστροφή της WRC και θέλει να... περάσει το αγωνιστικό πνεύμα και στα επιβατικά της.

Για την ακρίβεια, ο επικεφαλής της Toyota Ευρώπης, Γιόχαν Φαν Ζιλ, είπε στο AutoExpress: «Δεν υπάρχει νόημα να είσαι σε μηχανοκίνητα σπορ και να μη μπορείς να περάσεις τη φιλοσοφία και στα προϊόντα σου. Θέλουμε να την ενσωματώσουμε στις προτάσεις μας.

Στην Ευρώπη, θα θέλαμε να κάνουμε κάτι. Να φέρουμε κάτι στην αγορά που να αντανακλά τη συμμετοχή μας στο WRC». Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα μια σπορ έκδοση στην γκάμα του Yaris, η οποία θα βάλει... δύσκολα στον κορυφαίο ανταγωνισμό, όπως το Ford Fiesta ST, το Peugeot 208 GTi, το Volkswagen Golf GTi, το SEAT Ibiza Cupra και το Opel Corsa OPC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!