Χέιντεν: «Μου ήταν αδύνατο να πω όχι»

Πέτρος Πιτσίνης
Χέιντεν: «Μου ήταν αδύνατο να πω όχι»
Ο πρώην Πρωταθλητής του MotoGP είναι... ενθουσιασμένος που θα αντικαταστήσει τον Πεντρόσα και δεν βλέπει την ώρα να ανέβει πάνω στην εργοστασιακή Honda!

Ο Νίκι Χέιντεν είχε μια πολύ αξιόλογη πορεία στο MotoGP και το πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2006 ήταν με την εργοστασιακή ομάδα της Honda, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εκείνον που θα γίνει ξανά ο αναβάτης της! Συγκεκριμένα, θα αντικαταστήσει τον χειρουργημένο Ντάνι Πεντρόσα στον αγώνα του Φίλιπ Άιλαντ (Αυστραλία), μια πίστα που όπως λέει ο ίδιος, γνωρίζει καλά.

«Είχα μια πολύ καλή ευκαιρία και δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι! Κλήθηκα να οδηγήσω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και ειδικά αφού αυτό θα γίνει σε ένα σιρκουί όπως το Φίλιπ Άιλαντ, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Για εμένα ήταν αδύνατο να αρνηθώ, απλά παρατάς τα πάντα και προσπαθείς να βρεις πτήση ώστε να το κάνεις πραγματικότητα! Πραγματικά ανυπομονώ για το Σαββατοκύριακο.

Ξέρω πολύ καλά το Φίλιπ Άιλαντ και γνωρίζω πως τα ελαστικά και ο καιρός είναι σημαντικοί παράγοντες για αυτή την πίστα, οπότε θα δούμε πως θα πάει. Ξέρω πως θα είναι δύσκολα. Το είδα από πρώτο χέρι στην Αραγονία το πόσο γρήγοροι είναι στο MotoGP όμως είναι ευκαιρία να διασκεδάσω λίγο και να μάθω πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσω να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα στην Honda γιατί για εμένα, είναι τρομερό που μετά από τόσα χρόνια η σχέση μας είναι τόσο δυνατή και μου ζητούν να τους εκπροσωπήσω σε αυτόν τον αγώνα» είπε ο Χέιντεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!