Μπρον: «Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τους Βολφ, Λάουντα»

Γιώργος Βαρίνος
Μπρον: «Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τους Βολφ, Λάουντα»
Ο Ρος Μπρον αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τη Mercedes στα τέλη του 2013 επειδή δεν μπορούσε να εμπιστευτεί τους Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα.

Τους λόγους που αποχώρησε από τη Mercedes στα τέλη του 2013 αποκάλυψε ο Ρος Μπρον στο νέο του βιβλίο, που έχει τίτλο Total Competition. Ο πρώην επικεφαλής των «ασημί βελών» αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί άλλο τους Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα, ώστε να αποτελέσει παρελθόν.

Μάλιστα, τόνισε ότι επηρέασε την απόφασή του και η πρόσληψη του Πάντι Λόου, ενώ έφερε στο... φως πράγματα εκ των έσω της ομάδας του Μπράκλεϊ, που δεν είχαν γίνει ποτέ γνωστά. «Αυτό που έγινε στη Mercedes είναι δεν μπορούσα να εμπιστευτώ ανθρώπους που μου υπαγόρευαν. Ποτέ δεν ήξερα τι προσπαθούσαν να κάνουν.

Εννοώ ότι ο Νίκι (Λάουντα) θα μου έλεγε ένα πράγμα, μετά θα άκουγα ότι έλεγε κάτι άλλο. Είπε ότι ξεκουραζόμουν με τα χρήματά μου. Είχα όλα τα χρήματα και δεν ενδιαφερόμουν για την ομάδα πια, δεν είχα κίνητρο, δεν έκανα αυτό, δεν έκανα εκείνο. Αυτό που χρειαζόταν η ομάδα ήταν νέα ώθηση. Ήταν πολύ νέος στην ομάδα και κολακευόταν από την προσοχή του συμβουλίου.

Αυτό που του έλεγαν, απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι ''αυτή η ομάδα δε λειτουργεί για κάποιο λόγο, είσαι έξυπνος επιχειρηματίας, ξέρεις τη Williams, μπορείς απλά να πας εκεί και να μας πεις τι είναι λάθος;''. Οπότε έδινε στον Κόουλς μία φωτογραφία του τι δοκίμαζε. Έτσι, άρχισα να αντιμετωπίζω ανθρώπους, τους οποίους δεν μπορούσα να εμπιστευτώ και που με είχαν απογοητεύσει ήδη με την προσέγγισή τους.

Μετά, στις αρχές του 2013 ανακάλυψα ότι ο Πάντι Λόου είχε υπογράψει συμβόλαιο να μπει στην ομάδα και υπεγράφη στη Στουτγκάρδη. Όταν προκάλεσα τους Τότο (Βολφ) και Νίκι, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον και άφησαν αιχμές ο ένας για τον άλλον», γράφει μεταξύ άλλων. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, ενώ στη συγγραφή του έχει συμβάλει και ο Άνταμ Παρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!