To Volkswagen Up! γίνεται GTI

Γιώργος Βαρίνος
To Volkswagen Up! γίνεται GTI
Έτοιμο να μπει στην... οικογένεια των GTI φαίνεται πως είναι το Volkswagen Up!, το οποίο αναμένεται να έχει εξαιρετικές επιδόσεις.

Να περάσει σε άλλο επίπεδο το Up! φαίνεται ότι ετοιμάζεται η Volkswagen. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό θα μπει στην... οικογένεια των GTI, με τις επιδόσεις του να είναι εξαιρετικές και να ξεπερνούν σε σημαντικό βαθμό το Abarth 595, που είναι ο μεγάλος του αντίπαλος.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες για τον κινητήρα που θα... φορέσει, με αυτές να κάνουν λόγο για τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 1.0 λίτρου, ο οποίος θα αποδίδει 115 ίππους και 200 Nm ροπή, ενώ ήδη γίνεται λόγος και για τις επιδόσεις, οι οποίες φέρονται να είναι στα 8 δεύτερα η επιτάχυνση από στάση σε 100 χλμ./ώρα και στα 200 χλμ./ώρα η μέγιστη ταχύτητα.

Από εκεί και πέρα, γίνεται λόγος για δύο εκδόσεις, μία τρίθυρη και μία πεντάθυρη, αναβαθμισμένο αμάξωμα, ζάντες 16 ιντσών και βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης και φρένων, ιτη στιγμή που ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα κάνει ντεμπούτο για να οριστεί και η τιμή εκκίνησής του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!