Έκανε... σμπαράλια το αστυνομικό (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Έκανε... σμπαράλια το αστυνομικό (vid)
Ένα pickup έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε όχημα της αστυνομίας, το οποίο έκανε... σμπαράλια, ευτυχώς χωρίς να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που έχει ανεβάσει το NBC News στην επίσημη σελίδα του στο facebook, άγιο είχε μία αστυνομικός στα σύνορα της Μινεσότα με το Ουισκόνσιν, καθώς θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά ή να σκοτωθεί στο ατύχημα που έλαβε χώρα.

Η εν λόγω αστυνομικός βγήκε από το όχημά της για να βοηθήσει έναν μοτοσικλετιστή, αλλά επιστρέφοντας σε αυτό είδε... τον χάρο με τα μάτια! Για την ακρίβεια, στο βίντεο φαίνεται να κάνει πίσω και ακολουθεί η σφοδρή σύγκρουση ενός pickup με το όχημά της. Βέβαια, η ζημιά ήταν πολύ σοβαρή, όμως ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς.

Όσον αφορά το pickup, που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, όπως ακούγεται στο βίντεο από τη σύγκρουση, ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. «Κοιτάζει και βλέπει το αυτοκίνητο να έρχεται και δεν έχει πού να πάει επειδή υπάρχει κενό μεταξύ των δύο γεφύρων.

Οπότε, αν πηδούσε, υπήρχε μία πιθανότητα να έπεφτε στο ποτάμι. Είμαι ευγνώμων που η αστυνομικός μου είναι ζωντανή και αβλαβής. Είμαι έκπληκτος που δε χτύπησε», δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Χάντσον, Μάρτι Γένσεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!