Χέιντεν αντί για Πεντρόσα στην Αυστραλία

Χέιντεν αντί για Πεντρόσα στην Αυστραλία

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Γκραν Πρι του Φίλιπ Άιλαντ και τη θέση του θα πάρει ο πρώην πρωταθλητής Νίκι Χέιντεν.   

Χέιντεν αντί για Πεντρόσα στην Αυστραλία

Πριν από λίγο καιρό είδαμε και πάλι τον Νίκι Χέιντεν στο MotoGP και συγκεκριμένα, είχε αντικαταστήσει τον Τζακ Μίλερ στην Αραγονία. Τώρα, θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ντάνι Πεντρόσα, ο οποίος είχε ένα ατύχημα στο Μότετζι και έπρεπε να χειρουργηθεί, οπότε και θα χάσει τον επόμενο αγώνα. 

Ο λόγος που η Repsol Honda τον επέλεξε ήταν η... προβληματική παρουσία του Χιρόσι Αουάμα (δοκιμαστής της ομάδας) στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, καθώς δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από τη 15η θέση και τερμάτισε ένα λεπτό πιο αργά από τον νικητή Μαρκ Μάρκεζ. 

«Δέκα χρόνια μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατέκτησα, επιστρέφω στο παλιό μου όνειρο. Ένα Σαββατοκύριακο στο Φίλιπ Άιλαντ με την εργοστασιακή Honda είναι αρκετά συναισθηματικό γεγονός για μένα στη σκέψη και μόνο! 

Είμαι ευγνώμον που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Honda» ήταν τα λόγια του. Πάντως, μένει να δούμε ποιος θα «καλύψει» τον Πεντρόσα στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας, καθώς ο Χέιντεν τότε θα βρίσκεται στο Κατάρ για τον τελευταίο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike. 

Best of internet