Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel

Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel

Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel

Σάρωσε η Opel στα βραβεία Autobest, αφού διακρίθηκε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες από 31 Ευρωπαίους δημοσιογράφους!

Η Opel έγραψε ένα ακόμα επιτυχημένο κεφάλαιο στο θεσμό Βραβείων 2016 AUTOBEST με διακρίσεις σε δύο κατηγορίες. Η επιτροπή του AUTOBEST, που απαρτίζεται από ανεξάρτητους δημοσιογράφους από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, ψήφισε το  Ampera-e ECOBEST 2016. 

Το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την εξαιρετική αυτονομία επικράτησε εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού, δίνοντας τη ‘σωστή απάντηση για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρικής μετακίνησης στην Ευρώπη.» Επιπλέον, η επιτροπή αναγνώρισε την επιτυχή ανάκαμψη της Opel υπό την ηγεσία του Καρλ Τόμας Νιούμαν». Η επιτροπή συνέχισε σχολιάζοντας ότι η αρχή της Opel «η Γερμανική ακρίβεια συναντά τη γλυπτική τέχνη» μπορεί να εφαρμόζεται τόσο στα μοντέλα όσο και στην εταιρεία. Σαν αποτέλεσμα, το Opel Group τιμήθηκε με το COMPANYBEST 2016.

«Τέτοια περίοπτα βραβεία μας γεμίζουν υπερηφάνεια » δήλωσε ο CEO του Opel Group, Καρλ Τόμας Νιούμαν. «Δείχνει ότι τα μοντέλα μας αλλά και εμείς σαν εταιρεία και η μάρκα διαθέτουμε πειστική δύναμη. Μέχρι τώρα, έχουμε σημειώσει άνοδο σε 18 αγορές φέτος – κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο με μία καλή ομάδα και τα σωστά προϊόντα. Η επιτυχία του bestseller μας, Astra, και η επαναστατική τεχνολογία του νέου Opel Ampera-e είναι δύο παραδείγματα της ολοκληρωμένης προϊοντικής μας επέλασης.»  

Το Opel Ampera-e επιβεβαιώνει τη δύναμη της Opel στις καινοτομίες. Είναι ένα μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτρική μετακίνηση. Με αυτονομία πάνω από 500 χλμ (ηλεκτρική αυτονομία, μετρημένη στο νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης – NEDC σε χλμ: > 500 χλμ, προκαταρτική τιμή), το ηλεκτρικό όχημα υπερβαίνει τη αυτονομία του πλησιέστερου ανταγωνιστή της κατηγορίας κατά 100 χλμ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, το Ampera-e προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση και το δυναμισμό ενός σπορ αυτοκινήτου. Οι επιδόσεις του ηλεκτροκινητήρα αντιστοιχούν σε 204 ίππους και το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 έως 50 km/h σε 3,2 δευτερόλεπτα, γρηγορότερα από τα Corsa και Insignia OPC!

Και καθώς οι μεγάλες μπαταρίες χωρητικότητας 60 kWh είναι έξυπνα ενσωματωμένες στο κάτω μέρος του αμαξώματος, προσφέρεται ευρυχωρία για πέντε επιβάτες και χώρος αποσκευών με χωρητικότητα πενταθέσιου, συμπαγούς μοντέλου. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι η εξαιρετική ψηφιακή συνδεσιμότητα της Opel χάρη στις λειτουργίες των OnStar και smartphone.Η Opel συνεχίζει την περσινή επιτυχία της στο θεσμό AUTOBEST με τα δύο νέα βραβεία. Το 2015, η κριτική επιτροπή τίμησε την Opel με το SAFETYBEST για το σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix light, αφού προηγουμένως το Opel Corsa ψηφίστηκε Best Buy Car of Europe για το 2015. 

Best of internet