Επιστροφή στο Moto GP για Άμπραχαμ

Γιώργος Βαρίνος
Επιστροφή στο Moto GP για Άμπραχαμ
Στο Moto GP επιστρέφει ο Κάρελ Άμπραχαμ, μετά από ένα χρόνο απουσίας, καθώς θα πλαισιώσει τον Αλβάρο Μπαουτίστα στην Pull & Bear Aspar, που χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες της Ducati.

Έπειτα από ένα χρόνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes με τη BMW, ο Κάρελ Άμπραχαμ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Moto GP. Ο Τσέχος έχει τρέξει στην πρώτη κατηγορία από το 2011 μέχρι και το 2015 με δορυφορικές ομάδες, που χρησιμοποιούσαν μοτοσικλέτες των Ducati, Aprilia, Honda.

Αυτή τη φορά θα είναι στην Pull & Bear Aspar, η οποία φέρει μοτό της πρώτης, και θα πλαισιώσει τον Αλβάρο Μπαουτίστα για το 2017. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Moto GP. Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε αυτόν τον στόχο, αφού ήξερα ότι υπήρχε πιθανότητα. Είμαι χαρούμενος και για την επιστροφή στην Ducati, που είναι η αγαπημένη μου μοτοσικλέτα και σκέφτομαι την πρώτη μου σεζόν μαζί τους, που ήταν η καλύτερή μου.

Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, που είναι πολύ διάσημη στα πάντοκ, επαγγελματική και καλή και μαζί με την Ducati πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία πολύ καλή σύνδεση, κάτι για το οποίο ανυπομονώ», είπε ο 26χρονος, που έκανε σε μικρή ηλικία το ντεμπούτο του στο Moto GP. «Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον Κάρελ Άμπραχαμ για την επόμενη σεζόν.

Ακόμα είναι νέος, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία, έχει τρέξει σε κάθε κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και ήδη στο Moto GP με μία Ducati. Ελπίζω και θέλω να του δώσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και μοτοσικλέτα, ώστε να δείξει την αξία του», δήλωσε, από τη μεριά του, ο τιμ μάνατζερ της Aspar, Χόρχε Μαρτίνεζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!