Το πρώτο μοντέλο από τη Lynk & Co της Geely (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Το πρώτο μοντέλο από τη Lynk & Co της Geely (pics)
Το πρώτο της μοντέλο θα παρουσιάσει η Lynk & Co της Geely, που είναι μητρική εταιρεία της Volvo, και γι' αρχή δημοσίευσε δύο φωτογραφίες teaser.

Μία νέα εταιρεία δημιούργησε η κινέζικη Geely, η οποία είναι μητρική της Volvo από το 2010. Ο λόγος για τη Lynk & Co, η οποία έχει εστιάσει στην παραγωγή του πρώτου της μοντέλου. Αυτό αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου και το μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής είναι δύο φωτογραφίες teaser που δημοσίευσε η εν λόγω εταιρεία.

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα γνωστές, όμως πιστεύεται ότι αυτό το μοντέλο βασίζεται στο Compact Modular Architecture της Volvo, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πως πρόκειται για ένα μικρό crossover. «Ρωτήσαμε τους εαυτούς μας ποιες είναι οι πραγματικές απαντήσεις που χρειάζεται ο κόσμος.

Σε μεγάλο βαθμό έχουμε αγνοήσει τη διαφορά μεταξύ του αυτοκινήτου ως μηχανικό προϊόν και ως πλούσια εμπειρία. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Ζούμε στον κόσμο της συνδεσιμότητας και σε αυτόν η καρδιά του αυτοκινήτου δεν είναι ο κινητήρας, είναι η συνδεσιμότητα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Lynk & Co, Αλέν Βισέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!