Βερλάιν: «Συζητάω με Force India»

Γιώργος Βαρίνος
Βερλάιν: «Συζητάω με Force India»
Ο Πασκάλ Βερλάιν αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Force India για τη θέση που άφησε κενή ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ υπέγραψε στη Renault και άφησε μία κενή θέση, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί για να τον αντικαταστήσουν να είναι αρκετά. Ένα εξ' αυτών είναι και του Πασκάλ Βερλάιν, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Force India.

«Πράγματι, υπάρχει μία θέση στη Force India και φυσικά είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Αυτή τη στιγμή προσηλώνομαι στο να κάνω το καλύτερο δυνατό για τη Manor. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι», ανέφερε ο Γερμανός μιλώντας στην ιστοσελίδα gpupdate.net.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν του προκάλεσε έκπληξη η αποχώρηση του Χούλκενμπεργκ, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Σίλβερστοουν. «Για μένα δεν ήταν έκπληξη που άνοιξε μία θέση στη Force India Πρώτα υπήρχαν φήμες για τον Σέρχιο (Πέρεζ) και αφού υπέγραψε αυτές εστίασαν στον Νίκο (Χούλκενμπεργκ). Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!