Χάμιλτον: «Θα μου λείψει ο Μπάτον»

Χάμιλτον: «Θα μου λείψει ο Μπάτον»

Χάμιλτον: «Θα μου λείψει ο Μπάτον»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την προσωρινή αποχώρηση του Τζένσον Μπάτον από τη Formula1 και τόνισε ότι θα του λείψει.

Μέσα στον προηγούμενο μήνα ο Τζένσον Μπάτον αποφάσισε να μείνει εκτός Formula1 για το 2017 και επέλεξε να προσφέρει από έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του οδηγού, με την προοπτική να επιστρέψει το 2018.

Σε αυτή την απόφαση αναφέρθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε ότι θα του λείψει, ενώ θυμήθηκε τις μέρες που ο ίδιος πήγαινε σχολείο και παρακολουθούσε τον συμπατριώτη του στο πρώτο Γκραν Πρι της καριέρας του. «Είναι ένας καλός οδηγός για πολλά, πολλά χρόνια, ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Formula1, έχει συνεισφέρει πολλά.

Θυμάμαι που καθόμουν σπίτι και τον παρακολουθούσα στο πρώτο του Γκραν Πρι. Ήμουν ακόμη στο Λύκειο ελπίζοντας μια μέρα να είμαι εγώ στη θέση του και είναι τρελό τώρα που είμαστε αμφότεροι εδώ. Θα ζήσω μέσα από αυτόν την επόμενη χρονιά, καθώς θα είναι σε διακοπές απολαμβάνοντας όλα αυτά που υπάρχουν εκτός του κόσμου των αγώνων για μία ολόκληρη χρονιά.

Θα λείψει, αλλά μια μέρα όλοι σας θα φύγετε και κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση σας, το ίδιο και με μένα και η ζωή συνεχίζεται. Έτσι είναι. Θα συνεχίσει σε καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα και να μεγαλώνει», ανέφερε ο Βρετανός.

Best of internet