Με ξεχωριστή έκδοση γιορτάζει η BMW τον τίτλο στο DTM (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Με ξεχωριστή έκδοση γιορτάζει η BMW τον τίτλο στο DTM (pics)
Με μία ξεχωριστή έκδοση γιορτάζει την κατάκτηση του τίτλου από τον Μάρκο Βίτμαν στο DTM η BMW αποκαλύπτοντας την M4 DTM Champion Edition.

Η BMW κατέκτησε τον τίτλο στο DTM για τρίτη φορά με το δεύτερο πρωτάθλημα του Μάρκο Βίτμαν και σκέφτηκε να το γιορτάσει με μία ξεχωριστή έκδοση. Έτσι, αποκάλυψε την M4 DTM Champion Edition, η οποία έχει τροποποιήσεις, σε σύγκριση με την απλή Μ4.

Αυτή... φοράει τον τρίλιτρο εξακίλυνδρο κινητήρα με διπλό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 493 ίππους και 600 Nm ροπή, ενώ χρησιμοποιεί και το σύστημα water-injection, που είναι... εφαρμοσμένο και στην M4 GTS.

Όσον αφορά της επιδόσεις της, πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δεύτερα, ενώ φτάνει μέγιστη ταχύτητα τα 305 χλμ./ώρα. Από εκεί και πέρα, είναι... ντυμένη σε λευκό χρώμα και για την ακρίβεια στα χρώματα που χρησιμοποιεί η γερμανική μάρκα στο DTM, ενώ θα παράγει μόλις 200 κομμάτια.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι αλλαγές υπάρχουν και στην αεροδυναμική, τη στιγμή που είναι και... πλούσια σε ανθρακονήματα και εσωτερικά ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα και το αγωνιστικό τιμόνι της Μ. Τέλος, η τιμή της M4 DTM Champion Edition ξεκινάει από τις 148500 ευρώ στη Γερμανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!