Μάρκεζ: «Νευρικός ο Ρόσι στην αρχή του αγώνα»

Πέτρος Πιτσίνης
Μάρκεζ: «Νευρικός ο Ρόσι στην αρχή του αγώνα»
Ο Πρωταθλητής του MotoGP για τη φετινή σεζόν λέει πως ο «Γιατρός» δεν ήταν ψύχραιμος και ίσως για αυτό σημείωσε πτώση στη συνέχεια του Γκραν Πρι.

Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για τον Μαρκ Μάρκεζ, αφού οι δύο μεγάλοι του αντίπαλοι (Ρόσι, Λορένθο) είχαν πτώση και εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της σεζόν. Ο Ισπανός μίλησε για τον «Γιατρό» και είπε πως δεν ήταν ψύχραιμος, στους πρώτους γύρους στο Μότετζι. \

«Εγώ ήμουν πραγματικά ήρεμος και ο Βαλεντίνο με προσπέρασε τρεις-τέσσερις φορές, μετά φρέναρε πολύ δυνατά και άνοιγε την τροχιά του. Αισθανόμουν σαν να είναι λίγο νευρικός. Είπα ΟΚ, δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό και προσπάθησα να τον προσπεράσω. Μετά από αυτό πίεζα στο μάξιμουμ για πέντε γύρους και αυτό ήταν αρκετό γιατί έκανε το λάθος και μετά είχα μόνο να διαχειριστώ τη διαφορά μου με τον Χόρχε (Λορένθο).

Έλεγα την Πέμπτη πως είναι αδύνατο να κατακτήσω σήμερα το πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να πέσουν και οι δύο, να κάνουν λάθος στον ίδιο αγώνα. Ο Χόρχε δεν ξέρω γιατί, όμως ο Βαλεντίνο μάλλον προσπαθούσε να με ακολουθήσει. Πάντως, νομίζω είχε τη σωστή τακτική (ο Ρόσι). Αν ήθελε να έχει μια μικρή πιθανότητα για τον τίτλο, έπρεπε να κερδίσει αγώνες. Όπως εγώ πέρσι. Πίεζε στο όριο σίγουρα, για να με πιάσει και να με προσπεράσει» ήταν τα λόγια του Μάρκεζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!