Η Pagani «ανατινάζει» το Νίρμπουργκρινγκ

Πέτρος Πιτσίνης
Η Pagani «ανατινάζει» το Νίρμπουργκρινγκ
Η ιταλική εταιρεία σχεδιάζει... τρομοκρατική επίθεση στη γερμανική πίστα, αφού ετοιμάζεται (ή έχει ήδη κάνει) ένα νέο ρεκόρ καλύτερου χρόνου!

Επιστροφή στην κορυφή θέλει να κάνει η Pagani, κρίνοντας από τη... μυστήρια δημοσίευσή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Σε αυτή κάνει μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και μιλάει για το ρεκόρ που είχε κάνει το Zonda F στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με οδηγό τον Μαρκ Μπάσενγκ και χρόνο 7 λεπτά και 27,82 δευτερόλεπτα.

Στο τέλος όμως, η φράση "To be continued" (θα συνεχιστεί) μας γεμίζει με... περιέργεια και μάλλον κρύβει ένα νέο ρεκόρ, που πιθανότατα θα γίνει (ή έχει ήδη γίνει) από το Huayra BC! Ο χρόνος που θα πρέπει να σπάσει είναι 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, ο οποίος έχει γραφτεί από το Radical SR8 LM.

Βέβαια για το συγκεκριμένο μοντέλο οι απόψεις διίστανται, καθώς δεν θεωρείται μοντέλο παραγωγής σε όλες τις αγορές του κόσμου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή των ΗΠΑ. Οπότε, ο επόμενος... στόχος είναι η Porsche 918 Spyder, η οποία έχει κάνει ένα γύρο στο «Ρινγκ» μέσα σε 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα. Παρακάτω, ακολουθεί φωτογραφία από την «επίμαχη» δημοσίευση και ελπίζουμε να έχουμε νέα σύντομα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!