Στα χνάρια του XC90 το Volvo XC60

Πέτρος Πιτσίνης
Στα χνάρια του XC90 το Volvo XC60
Το μεσαίο SUV της Volvo έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του και η φίρμα ετοιμάζει μια ανανέωση, που θα το φέρει πιο κοντά στο κορυφαίο XC90.

Μετά την αναγέννηση της σειράς "90" και το απαραίτητο facelift στο V40, σειρά για ανανέωση στην γκάμα της Volvo πήρε το δημοφιλές XC60 και θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2017.

Το αυτοκίνητο θα παραπέμπει ξεκάθαρα στο μεγαλύτερο XC90 και βεβαίως θα υιοθετήσει το χαρακτηριστικό εμπρός μέρος, με τα φωτιστικά σώματα στο σχήμα του σφυριού του Θορ, όπως τα περιγράφει η μάρκα.

Στο εσωτερικό περιμένουμε να δούμε τη μεγάλη, κάθετα τοποθετημένη οθόνη που βρίσκουμε και στα μεγαλύτερα μοντέλα, ενώ δεν αποκλείεται να δίνεται και σαν έξτρα επιλογή ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Πληροφορίες για τα σύνολα που θα βρίσκονται κάτω από το καπό δεν έχουμε ακόμη, όμως εικάζουμε πως το νέο XC60 θα έρθει με τα σύγχρονα δίλιτρα μοτέρ (βενζίνης-πετρελαίου) που έχουμε ήδη γνωρίσει και ίσως υπάρξει μια υβριδική πρόταση που θα συνδυάζεται με έναν τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα.

* Η κεντρική εικόνα είναι ψηφιακά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή και όχι επίσημη. Παρακάτω, οι φωτογραφίες του νέου Volvo XC60 που βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!