Έφταιγε το εμπρός ελαστικό

Γιώργος Βαρίνος
Έφταιγε το εμπρός ελαστικό
Δεν έφταιγε η πτώση το πρωϊ του Σαββάτου, για τον Λορένθο και η «πληγωμένη» φυσική του κατάσταση, αλλά η επιλογή ελαστικού λέει ο ίδιος στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Παρά το γεγονός πως έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο το Σάββατο μετά από μια άσχημη πτώση στα ελεύθερα δοκιμαστικά στο FP3, o Χόρχε Λορένθο λέει πως δεν έφταιξε αυτό αλλά πως έπρεπε να επιλέξουν την μαλακή γόμα αντί την μέση που δεν τους ταίριαζε.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε τα εξής: «Είμαι εντάξει, η πτώση ήταν ανώδυνη. Το πρόβλημα είναι πως δεν κατάφερα να τελειώσω τον αγώνα και είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί θα μπορούσα να πάρω τη δεύτερη θέση, αλλά έχασα μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαι απογοητευμένος γιατί πιστεύω ότι πήραμε λάθος απόφαση με το μπροστινό ελαστικό, εμείς επιλέξαμε τη μέση γόμα και αυτή η επιλογή για μας δεν ήταν καλή για όλους στην ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρωϊ στο ζέστμα, δεν ένιωθα κραδασμούς με τη μέση γόμα και επειδή ήταν σχετικά ζεστή η πίστα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ελαστικό με μέση γόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι με τη μαλακή θα ήταν πολύ καλύτερα, θα μπορούσα να μείνω κοντά στον Μαρκ και να παλέψω για τη νίκη.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!