Επιτυχία στο Get Dirty 2

Gazzetta team
Επιτυχία στο Get Dirty 2
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, η Yamaha προσκάλεσε τους χωμάτινους φίλους της στο Get Dirty 2, σε γνωριμία με όλα τα χωμάτινα μοντέλα της.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φορά το «“GET DIRTY #2». Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. προσκάλεσε όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε δύο εκπληκτικές "χωμάτινες" πίστες, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα. Στην αρένα Cross Country που πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα off-road μοντέλα της Yamaha Enduro και Motocross. Ενώ όσοι ήθελαν μπορούσαν να συνοδηγήσουν το εντυπωσιακό supersport side-by-side αυτοκίνητο, Yamaha YXZ1000R. Οι συμμετέχοντες άκουσαν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη.
Παράλληλα, γνώρισαν από κοντά και θα συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές των αγωνιστικών ομάδων της Yamaha.

Βέβαια για πάρα πολλούς το πιό ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της οργάνωσης ήταν η παιδική ακαδημία ασφαλούς οδήγησης, Yamaha Junior Academy υπό την Διεύθυνση του πολυπρωταθλητή Θανάση Χούντρα. Για τους μικρούς φίλους υπήρχαν διαθέσιμα κατάλληλα μοντέλα για δοκιμή με τις οδηγίες των εκπαιδευτών της σχολής MOTRAC - Motorcycle Riding Academy.

Kαι του χρόνου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!