Συνεχίζει το πρόβλημα με τον Ιανόνε στην Ducati

Συνεχίζει το πρόβλημα με τον Ιανόνε στην Ducati

Συνεχίζει το πρόβλημα με τον Ιανόνε στην Ducati

Ο τραυματισμός του Ιταλού δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν στη Ducati και εκείνος συνεχίζει να πονά, κάτι που ίσως σημαίνει πως θα απουσιάσει και από το Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

Ο Αντρέα Ιανόνε ήδη έχει χάσει δύο αγώνες και αύριο, θα χάσει και τον τρίτο. Πάντως, όπως λέγεται το πρόβλημα θα συνεχιστεί, αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα συμμετέχει ούτε στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας στο Φίλιπ Άιλαντ. 

Στέλεχος μέσα από την ομάδα της ιταλικής φίρμας είπε: «Ο Αντρέα πονάει ακόμα και η Ducati ποτέ δεν τον πίεσε. Θέλουμε να επιστρέψει όταν είναι έτοιμος 100%». Ακόμη κι αν τελικά δεν πάρει μέρος στον αγώνα της Αυστραλίας, ο Ιανόνε θα πάει κανονικά στην πίστα και θα κάνει κάποιους γύρους, για να προπονηθεί λίγο και να ενισχύσει τη φυσική του κατάσταση. 

Τελευταίο σενάριο που ακούγεται γύρω από όλη αυτή την ιστορία είναι η αντικατάσταση του Ιταλού από τον Αυστραλό οδηγό δοκιμών της Ducati και πρώην πρωταθλητή του MotoGP Κέισι Στόουνερ, ο οποίος θα είναι σε μια πολύ γνώριμη για εκείνον πίστα, όμως δύσκολα θα συμφωνήσει αφού ήδη απέρριψε την αντίστοιχη πρόταση που του έγινε για το αυριανό Γκραν Πρι του Μότετζι.  

Best of internet