Γερμανός «την πάτησε» στην Κοζάνη με Tesla Model S (pic)

Πέτρος Πιτσίνης
Γερμανός «την πάτησε» στην Κοζάνη με Tesla Model S (pic)
Ένας Γερμανός ταξιδιώτης προσπάθησε να... ανεφοδιάσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο στους φορτιστές που έχουν εγκατασταθεί στην πόλη της Κοζάνης, όμως για κακή του τύχη ήταν εκτός λειτουργίας!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κοζάνη, όπου ένας Γερμανός επιχειρηματίας θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει από την Αθήνα ως την Ηγουμενίτσα και έκανε στάση για διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα του Νομού Κοζάνης, αφού είχε ενημερωθεί από το ξενοδοχείο που θα έμενε πως εκεί υπήρχαν φορτιστές για το Tesla Model S του.

Για κακή του τύχη όμως, οι φορτιστές αυτοί ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι, δεν μπορούσε να συνεχίσει το ταξίδι του! Ευτυχώς, ένας κάτοικος της πόλης, γνωστός υποστηρικτής της ηλεκτροκίνησης και μηχανικός, έδωσε λύση στο πρόβλημά του.

Προσφέρθηκε να γεμίσει τις μπαταρίες του αυτοκινήτου στο σπίτι του με τριφασικό ρεύμα και παράλληλα, να τους φιλοξενήσει για το βράδυ! Όπως αναφέρει το Kozanimedia, οι φορτιστές είχαν εγκατασταθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Green e-Motion της E.E. με τη συνδρομή της ΔΕΗ, όμως λόγω των νόμων που ισχύουν στη χώρα μας, χαρακτηρίστηκαν ως αυθαίρετοι και σταμάτησαν να λειτουργούν! Η φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω, είναι από το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κοζάνη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!