Με κάτι από S-Class η Mercedes-Benz C-Class

Πέτρος Πιτσίνης
Με κάτι από S-Class η Mercedes-Benz C-Class
Δανεικά στοιχεία από τη μεγαλύτερη «αδερφή» παίρνει η μικρότερη C-Class, όπου με ένα νέο πακέτο αναβαθμίζεται η αίσθηση και η πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Η C-Class είναι το μεσαίο πολυτελές σεντάν της Mercedes-Benz, όμως επωφελείται από τη λιμουζίνα S-Class και υιοθετεί νέα στοιχεία εξοπλισμού που κάνουν τις μετακινήσεις πιο άνετες και πολυτελείς.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η φίρμα πρόσθεσε ένα νέο πακέτο που περιλαμβάνει κάποια έξτρα στον εξοπλισμό του μοντέλου και σίγουρα αναβαθμίζουν την αίσθηση στο εσωτερικό.

Με το Ambience Pack λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του μοντέλου παίρνει ειδικά εμπρός καθίσματα με ηλεκτροπνευματική οσφυϊκή υποστήριξη τεσσάρων κατευθύνσεων, μαζί με ενισχυμένα κρύσταλλα που απορροφούν καλύτερα τον ήχο και τη θερμότητα.

Για την ακρίβεια, το εσωτερικό μπορεί να είναι πιο ήσυχο κατά δέκα ντεσιμπέλ, μόνο με την τοποθέτηση αυτών των κρυστάλλων! Τέλος, ένα σύστημα κρυφού ατμοσφαιρικού φωτισμού αναβαθμίζει τη μετακίνηση ακόμη περισσότερο και κάνει τη C-Class το ιδανικό μέσο για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!