Άλλο ένα... αγκάθι για Volkswagen λόγω ρύπων

Άλλο ένα... αγκάθι για Volkswagen λόγω ρύπων

Άλλο ένα... αγκάθι για Volkswagen λόγω ρύπων

Άλλο ένα... αγκάθι προστίθεται στη Volkswagen λόγω του σκανδάλου των ρύπων, καθώς η γερμανική μάρκα συμφώνησε να πληρώσει 175 εκατομμύρια δολάρια στους δικηγόρους των ΗΠΑ, που τη μήνυσαν, καθώς και 10,033 δις δολάρια για να αγοράσει πίσω τα οχήματα και να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες τους.

Μία... περιουσία φαίνεται πως θα κοστίσει στη Volkswagen το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων. Ήδη, καλείται να καταβάλει συνολικά το ποσό των 1,21 δις δολαρίων στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ, των οποίων τα μοντέλα επηρεάστηκαν, τώρα η γερμανική μάρκα είδε άλλο ένα... αγκάθι να προστίθεται στην πλάτη της.

Αυτό διότι συμφώνησε να πληρώσει 175 εκατομμύρια ευρώ τους δικηγόρους που τη μήνυσαν προς συμφέρον 475 χιλιάδων ιδιοκτητών των οχημάτων. Ωστόσο, δε σταματάνε εκεί οι απώλειες για τη VW, αφού συμφώνησε να διαθέσει και 10,033 δις δολάρια για να αγοράσει πίσω τα επηρεασμένα μοντέλα και να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες τους.

Από εκεί και πέρα, η συμφωνία λέει και ότι θα προσφερθεί να διορθώσει τα όποια προβλήματα στα συγκεκριμένα οχήματα, εφόσον το εγκρίνουν οι ρυθμιστές, κάτι που έγινε για μερικά πετρελαιοκίνητα του 2015 με διορία τον επόμενο μήνα.

Best of internet