Ένα gadget για την ασφάλεια των ποδηλάτων (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Ένα gadget για την ασφάλεια των ποδηλάτων (pics)
Ένα νέο gadget έρχεται να φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα ποδήλατα, καθώς θα βοηθάει στον εντοπισμό τους από τα ραντάρ του αυτοκινήτου.

Τα ποδήλατα σε δρόμους είναι ένα συχνό φαινόμενο που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε πόλεις που δεν έχουν ποδηλατόδρομους, όπως είναι για παράδειγμα η Αθήνα. Κάποιος θα πει και θα αναρωτηθεί «τι δουλειά έχουν τα ποδήλατα στους δρόμους;», όμως δεν... πάει έτσι!

Είναι και αυτά οχήματα και οφείλει ο καθένας να τα σέβεται και να τα προσέχει, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Ωστόσο, επειδή πολλοί είναι που δε θα το κάνουν, έρχεται ένα gadget να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα ποδήλατα.

Ο λόγος για το Shield TL της iLumaware, το οποίο βοηθάει στον καλύτερο εντοπισμό τους από τα αυτοκίνητα, όταν είναι πολύ μεγάλη η απόσταση μεταξύ τους. Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία δίνει στους ποδηλάτες μαζί με το gadget και ένα πίσω φως, με σκοπό να αποφευχθούν συγκρούσεις, που θα οδηγήσουν σε τραυματισμούς ή θανάτους.

Από εκεί και πέρα, μία φόρτιση της μπαταρίας δύο ωρών μέσω usb αρκεί για χρήση διαρκείας 25 ωρών σε High Mode και 76 ωρών σε Strobe. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η λιανική τιμή της αναμένεται να οριστεί στα 89 δολάρια, που... μεταφράζονται σε 81 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!