Στρολ στη Williams, καθυστερεί η ανακοίνωσή του

Γιώργος Βαρίνος
Στρολ στη Williams, καθυστερεί η ανακοίνωσή του
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Λανς Στρολ θα είναι ο αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα στη Williams, ωστόσο καθυστερεί η ανακοίνωσή του, όπως και του Βαλτέρι Μπότας, λόγω της Martini.

Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια η Williams έχει φτάσει σε χρονική περίοδο μετά το καλοκαίρι και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους οδηγούς της για το 2017. Πάντως, φαίνεται ότι σιγά-σιγά θα τελειώσει αυτό το θέμα, καθώς η ιστοσελίδα motorsport.com θέλει τον Λανς Στρολ να παίρνει θέση αντί του Φελίπε Μάσα, που θα αποσυρθεί από τη Formula1, μαζί με τον Βαλτέρι Μπότας.

Ωστόσο, τονίζεται και ότι η ανακοίνωση των δύο πιλότων θα καθυστερήσει λόγω της Martini. Πιο συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επιπλοκές με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας του Γκρόουβ, με δεδομένο ότι ο Καναδός ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18 χρόνια ζωής.

Αυτό θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου, με τη Williams να δείχνει πρόθυμη να περιμένει μέχρι τότε. Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε την επιβεβαίωση στο Γκραν Πρι του Μεξικού, το οποίο θα διεξαχθεί εκείνο το τριήμερο (28-30/10), και αν όχι, τότε σίγουρα την εβδομάδα που ακολουθεί με το πέρας αυτού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!