«Έπαιξε» με ασφάλεια ο Μάρκεζ

Γιώργος Βαρίνος
«Έπαιξε» με ασφάλεια ο Μάρκεζ
Ο Μαρκ Μάρκεζ τόνισε ότι προτίμησε να προσέχει, παρά να πιέσει, αφού είδε τα ατυχήματα των Ντάνι Πεντρόσα και Χόρχε Λορένθο.

Οι πτώσεις των Ντάνι Πεντρόσα, Χόρχε Λορένθο σε δεύτερη και τρίτη, αντίστοιχα, περίοδο των ελεύθερων δοκιμών ανάγκασαν τον Μαρκ Μάρκεζ να... παίξει με ασφάλεια, παρά να πιέσει στις κατατακτήριες της Ιαπωνίας, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Η pole position είναι λίγο καλύτερη, αλλά είμαι χαρούμενος. Νιώθω πραγματικά καλά αυτό το τριήμερο, πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα στην αρχή.

Στον δεύτερο γύρο με το δεύτερο ελαστικό ήμουν πιο γρήγορος, όμως έκανα ένα μικρό λάθος στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο υπήρχαν κίτρινες σημαίες εκεί που είχε ατύχημα ο Κράτσλοου και δεν μπόρεσα να πιέσω επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο.

Ίσως να πίεζα λίγο παραπάνω, αλλά αφού είδα τις πτώσεις των Ντάνι (Πεντρόσα στο FP2) και Χόρχε (Λορένθο στο FP3), είναι καλύτερα να προσέχω», είπε ο Ισπανός, που έχει προβάδισμα 52 βαθμών και θέλει να το διευρύνει για να φτάσει πιο κοντά στον τίτλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!