Λορένθο: «Ξέχασα το ατύχημα και τον πόνο»

Γιώργος Βαρίνος
Λορένθο: «Ξέχασα το ατύχημα και τον πόνο»
Ο Χόρχε Λορένθο τόνισε ότι ξέχασε τον πόνο από την πτώση που είχε στο FP3 για να συγκεντρωθεί στις κατατακτήριες δοκιμές και να έρθει τρίτος.

Το ατύχημα που είχε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Ιαπωνίας δεν πτόησε τον Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός πήγε άμεσα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάτι το σοβαρό και πως ο πόνος ήταν μυϊκός. Μάλιστα, συμμετείχε κανονικά στο FP4 και φυσικά στις κατατακτήριες δοκιμές, όπου ήρθε τρίτος.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής ήρθε τρίτος, θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά και τόνισε ότι ξέχασε τον πόνο που είχε για να κάνει έναν καλό γύρο. «Δεν ένιωσα πολύ καλύτερα μετά από τρεις ώρες. Τα παυσίπονα και η αδρεναλίνη της οδήγησης αυτής της μοτοσικλέτας μ' έκαναν να βελτιώσω πολύ την αίσθησή μου, ειδικά με το αριστερό μου πόδι.

Είχα μία μεγάλη σύγκρουση, φοβήθηκα ότι τραυμάτισα το αριστερό μου πόδι, αλλά τελικά ήταν απλά ένα μυϊκό πρόβλημα, αν και πονούσα πολύ. Μπορούσα να τα καταφέρω στις κατατακτήριες δοκιμές. Απλά ξέχασα το ατύχημα και τον πόνο και έκανα έναν καλό γύρο.

Ειδικά ο πρώτος χρόνος ήταν καλός, όμως δεν μπορούσα να πιέσω πάρα πολύ στον δεύτερο. Ο χρόνος του Ρόσι ήταν απίστευτος, όπως και του Μάρκεζ. Δεν ήταν αρκετό για να πάρω την pole position, αλλά πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα, όταν έφτασα στην πίστα», ήταν τα λόγια του, με το πέρας της διαδικασίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!