Ρόσι: «Άρρωστος, αλλά στην pole position»

Ρόσι: «Άρρωστος, αλλά στην pole position»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, αν και άρρωστος, κατάφερε να κατακτήσει την pole position και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών της Ιαπωνίας.

Ρόσι: «Άρρωστος, αλλά στην pole position»

Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο άρρωστος, ο Βαλεντίνο Ρόσι κατάφερε να κατακτήσει την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές της Ιαπωνίας και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του, με το πέρας της διαδικασίας στο Μότετζι. «Είναι φανταστικό επειδή είναι η τρίτη pole position της σεζόν, ένας καλός αριθμός.

Επίσης, επειδή παλεύαμε κατά τη διάρκεια του τριημέρου να βρούμε το σωστό στήσιμο και επίσης διότι δεν είμαι στο 100%, είμαι λίγο άρρωστος, από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είμαι στα καλύτερα.

Όμως, πριν το FP4 κάναμε καλή δουλειά με την ομάδα για να βρούμε την ισορροπία, στις ελεύθερες δοκιμές δεν ήμουν κακός. Έκανα έναν πολύ καλό χρόνο, είχα πολύ καλό φρενάρισμα στην 11η στροφή, ήμουν πολύ καλός στις γρήγορες στροφές και όταν είδα το 1:43.9 ήμουν πολύ χαρούμενος», είπε ο VR46. Άλλωστε, αποκαλείται Doctor και είχε τον τρόπο να βρει τη... γιατρειά του!

Best of internet