Λορένθο: «Όλοι είμαστε πολύ κοντά»

Πέτρος Πιτσίνης
Λορένθο: «Όλοι είμαστε πολύ κοντά»
Ο αναβάτης της Yamaha είπε πως αισθάνεται πολύ καλά με τη μοτοσυκλέτα του και πως αν ο καιρός παραμείνει έτσι, τότε μπορεί να παλέψει για τη νίκη.

Ο Χόρχε Λορένθο ήταν πολύ γρήγορος στα ελεύθερα δοκιμαστικά και σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του, Βαλεντίνο Ρόσι, δεν είχε πρόβλημα με την αίσθηση της μοτοσυκλέτας του. Μετά το 2009, το 2013 και το 2014, ο Ισπανός θέλει να κερδίσει ξανά στο Μότετζι και για αυτό, δουλεύει σκληρά. Ο ίδιος, είπε: «Πολύ θετική μέρα. Ήμασταν τρίτοι το πρωί και το απόγευμα βελτιώσαμε την αίσθηση πολύ, η μοτοσυκλέτα έχει πολύ καλή συμπεριφορά στις στροφές.

Με το μαλακό ελαστικό κάναμε έναν γρήγορο γύρο και ήμασταν πρώτοι. Είναι σημαντικό να μείνει ο καιρός ως έχει και να μη πέσει η θερμοκρασία, επειδή τα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε μια απότομη πτώση και σημειώθηκαν πολλά τρακαρίσματα. Οπότε, είναι σημαντικό να παραμείνει καλός ο καιρός και αν αυτό συμβεί, θα έχουμε ένα εξαιρετικό πακέτο ώστε να προσπαθήσουμε την πρώτη θέση. Όλοι είμαστε πολύ κοντά, πάρα πολλοί αναβάτες και κατασκευαστές είναι ικανοί να παλέψουν για τη νίκη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!