Ρόσι: «Είχαμε δύσκολο απόγευμα»

Πέτρος Πιτσίνης
Ρόσι: «Είχαμε δύσκολο απόγευμα»
Στα ελαστικά της μοτοσυκλέτας του αποδίδει ο «Γιατρός» την πεσμένη του απόδοση στα ελεύθερα δοκιμαστικά, που τον δυσκόλεψαν αρκετά στα φρένα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν έδειξε τον καλύτερο εαυτό του στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα ελαστικά του. Ο VR46 είχε πρόβλημα στα φρένα και δεν μπορούσε να ελέγξει σωστά τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον χρόνο του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ημέρα με ανάμικτα συναισθήματα. Το πρωί ήμουν σχετικά γρήγορος όμως το απόγευμα είχα δυσκολίες, δοκίμασα το σκληρότερο ελαστικό και ούτε το μπροστά, αλλά ούτε και το πίσω μου έδιναν σωστή αίσθηση. Στο τέλος βάλαμε το μαλακό ξανά και βελτίωσα το γύρο μου, όμως δεν είναι τόσο καλός ο χρόνος και δεν είμαι ευχαριστημένος με τη ρύθμιση. Είναι δύσκολο να σταματήσεις στο φρενάρισμα. Πρέπει να δουλέψουμε και να ανακάμψουμε. Η γενικότερη αίσθηση δεν είναι τόσο κακή και θα την έλεγα παρόμοια με πέρσι, όμως το απόγευμα είχαμε κάποιες πτώσεις και στην περίπτωση του Ντάνι (Πεντρόσα), τραυματισμό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!