Volkswagen Golf εικοσαετίας με πόσο;

Πέτρος Πιτσίνης
Volkswagen Golf εικοσαετίας με πόσο;
Με το ποσό που ζητά αυτός ο ιδιοκτήτης για το τρίτης γενιάς Golf του (1995), ο αγοραστής μπορεί να... βάλει κάτι παραπάνω και να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο!

Χωρίς να είναι κάποια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής ή έστω το GTi, αυτό το Volkswagen Golf πωλείται έναντι 14.000€, μερικές μόνο χιλιάδες φθηνότερο από ότι ένα... του κουτιού.

Με αντίστοιχα χρήματα μπορεί κανείς να αγοράσει ένα GTi λίγων ετών και σε καλή κατάσταση, όμως το συγκεκριμένο Golf των φωτογραφιών έχει μια δικαιολογία για την τιμή του: τα πάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα που έχει διανύσει.

Συνολικά, μετρά 21 χρόνια στην άσφαλτο, ωστόσο δεν έχει ταξιδέψει για περισσότερα από 2.330 χλμ! Πρόκειται λοιπόν για ένα από τα πιο καλοσυντηρημένα κομμάτια από την τρίτη γενιά του μοντέλου και για αυτό και η τιμή του είναι η ανάλογη.

Το εν λόγω αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό σύνολο βενζίνης των 2.0 λίτρων, με την ισχύ αυτού να ορίζεται στους 116 ίππους. Μπορεί λοιπόν η απόδοση να μην ενθουσιάζει με τα σημερινά δεδομένα, όμως όποιος ψάχνει ένα σχεδόν αψεγάδιαστο Golf του 1995 και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για αυτό, πέτυχε την κατάλληλη περίπτωση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!