Αογιάμα αντί Πεντρόσα στο υπόλοιπο του Μότετζι (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Αογιάμα αντί Πεντρόσα στο υπόλοιπο του Μότετζι (vid)
Ο Χιρόσι Αογιάμα θα αντικαταστήσει τον Ντάνι Πεντρόσα στο υπόλοιπο του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στο Μότετζι, μετά τον τραυματισμό του Ισπανού.

Ο Ντάνι Πεντρόσα έσπασε την κλείδα στον δεξί του ώμο, μετά την πτώση που είχε στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Μότετζι και η Repsol Honda αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Χιρόσι Αογιάμα για το υπόλοιπο του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας.

«Είμαι πολύ λυπημένος με ό,τι συνέβη, καθώς ανυπομονούσα να τρέξω στην Ιαπωνία, στην εντός έδρας πίστα της Honda και μία από τις αγαπημένες μου. Ήμουν στον γύρο εξόδου της τελευταίας μου προσπάθειας στο FP2, όταν έχασε το πίσω μέρος στην 11η στροφή. Όταν το ελαστικό βρήκε ξανά πρόσφυση, με εκτόξευσε στον αέρα.

Δεν υπάρχουν πολλά να πω, τώρα απλά θέλω να εστιάσω στην ανάκαμψή μου, ώστε να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα το συντομότερο δυνατόν. Τις καλύτερες ευχές μου στον Χίρο (Αογιάμα), που θα με αντικαταστήσει και θα τρέξει μπροστά στο κοινό του», δήλωσε ο Πεντρόσα όντας εμφανώς απογοητευμένος από τον τραυματισμό του.

«Πρώτα απ' όλα, λυπάμαι πολύ για τον Ντάνι (Πεντρόσα) και τους εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μπεις σ' έναν αγώνα, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο για τη Honda μπροστά στους φίλους μου και τους οπαδούς μου. Δε θα χρησιμοποιήσω τον αριθμό μου, καθώς το 7 το πήρε ο Μάικ Τζόουνς, γι' αυτό και θα έχω το 73, που είναι το νούμερο που χρησιμοποίησα στην πρώτη μου σεζόν στα 250cc», είπε, από τη μεριά του, ο Αογιάμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!