Πτώση και χειρουργείο για Πεντρόσα

Γιώργος Βαρίνος
Πτώση και χειρουργείο για Πεντρόσα
Ο Ντάνι Πεντρόσα είχε σφοδρή πτώση κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Ιαπωνίας, έσπασε την κλείδα στον δεξί του ώμο και θα πάει στην Ισπανία για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Με ατύχημα, και μάλιστα σοβαρό, ξεκίνησε το Γκραν Πρι Ιαπωνίας στο Μότετζι. Ο Ντάνι Πεντρόσα είχε σφοδρή πτώση στην 11η στροφή στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Ισπανός σηκώθηκε αμέσως, όμως μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει σπάσει την κλείδα στον δεξί του ώμο, τραυματισμό που είχε υποστεί και το 2011 στο Λε Μαν, και λίγο αργότερα ο Λίβιο Σάπο επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει για τη χώρα του το απόγευμα της Παρασκευής (14/10).

Εκεί θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο του GP. Μάλιστα, με δεδομένο ότι έχουμε τρεις σερί αγώνες, είναι πολύ πιθανό να χάσει και αυτούς σε Φίλιπ Άιλαντ, Σεπάνγκ. Γι' αυτό και η Βαλένθια, που είναι η τελευταία... στροφή της σεζόν, φέρεται ως πιθανότερος στόχος για την επιστροφή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!