Επιστρέφει ο Τζακ Μίλερ

Πέτρος Πιτσίνης
Επιστρέφει ο Τζακ Μίλερ
Ο τραυματισμός του Αυστραλού υποχώρησε και στο Γκραν Πρι του Μότετζι θα επιστρέψει στη δράση, «ξεκουράζοντας» τον Νίκι Χέιντεν που τον αντικατέστησε.

Ο Τζακ Μίλερ λίγο μετά την πρώτη του νίκη στο MotoGP (στην πίστα του Άσεν), τραυματίστηκε και ο Νίκι Χέιντεν είχε αναλάβει να τον εκπροσωπήσει. Τώρα, ο Αυστραλός επιστρέφει στη δράση και στο Μότετζι θα ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα του, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε στο δεξί του χέρι. Στη συνέχεια, ο Μίλερ είπε:

«Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις έναν αγώνα από τραυματισμό και εγώ έχασα κάποιους πρόσφατα, όμως είμαι αισιόδοξος και θα είμαι καλά για το Μότετζι αυτό το Σαββατοκύριακο. Η απουσία μου από το Γκραν Πρι της Αραγονίας ήταν η σωστή απόφαση επειδή δεν είχα επανέλθει πλήρως, οπότε το μόνο που θα είχα καταφέρει θα ήταν να επιδεινώσω την κατάσταση. Γύρισα σπίτι μου στην Αυστραλία και δούλεψα σκληρά για να είμαι και πάλι σε πλήρη φόρμα. Η περισσότερη προπόνηση που έκανα ήταν με ποδήλατο, αλλά πέρασα τις τελευταίες τρεις μέρες στο νερό με ένα Τζετ Σκι, κάτι που είχε πλάκα. Το χέρι μου βελτιώθηκε πολύ και ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα μου το Σαββατοκύριακο στο Μότετζι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!