H BMW ανακαλεί... μία μόνο X3!

Πέτρος Πιτσίνης
H BMW ανακαλεί... μία μόνο X3!
Η εταιρεία έκανε ανάκληση για ένα μόνο αυτοκίνητό της, το οποίο κατασκευάστηκε φέτος τον Ιούνιο και είναι στα χέρια ενός Γερμανού πελάτη!

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανακλήσεις που αφορούν τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων κάθε εταιρείας, ωστόσο η BMW προχώρησε στην ανάκληση... μιας μόνο X3, που δεν πληροί τα κατασκευαστικά στάνταρ της φίρμας και πρέπει να επιδιορθωθεί.

Ανάλογη περίπτωση έχουμε δει ξανά με τη Rolls Royce αλλά και την Koenigsegg, η διαφορά είναι όμως ότι η BMW είναι ένας μαζικός κατασκευαστής και πουλάει χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε χρόνο, σε αντίθεση με τις άλλες δύο εταιρείες!

Επιστρέφοντας στην X3, ο λόγος που θα πρέπει να επιστρέψει στο συνεργείο βρίσκεται στην ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού και όπως λέει η BMW, «οι ακίδες επαφής ενδέχεται να μην έχουν συγκολληθεί σωστά», που θα μπορούσε να προκαλέσει ξαφνική βλάβη στο σύστημα και σε ακραία περίπτωση, πυρκαγιά. Έτσι, ο ιδιοκτήτης θα ειδοποιηθεί με γραπτή επιστολή ώστε να πάει σε μια αντιπροσωπεία και να του αντικαταστήσουν το σύστημα υποβοήθησης!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!