Πολύ κοντά το νέο Volkswagen Golf

Πολύ κοντά το νέο Volkswagen Golf

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να ανανεώσουν το δημοφιλές μικρομεσαίο τους και να το κάνουν πιο επίκαιρο, δίνοντάς του στοιχεία από την υπόλοιπη γκάμα. 

Πολύ κοντά το νέο Volkswagen Golf

Με την έβδομη γενιά του Golf να μετρά ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά, η Volkswagen ετοιμάζει μια ανανέωση στο μοντέλο της που θα το φέρει πιο κοντά στα νέα της δημιουργήματα. Αναμένεται να ακολουθήσει τη σχεδιαστική γλώσσα που είδαμε και στο νέο Tiguan και θα έχει ανανεωμένο εμπρός και πίσω μέρος, μαζί με κάποιες διαφοροποιήσεις στην καμπίνα του. 

Επίσης, θα προστεθούν νέες επιλογές σε χρώματα, ζάντες και ταπετσαρίες, ενώ θα τοποθετηθεί και ένα πιο εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με μεγαλύτερη οθόνη και υποστήριξη των τελευταίων τεχνολογιών, όπως του Apple CarPlay ή του Android Auto. 

Τέλος, λέγεται πως το νέο Golf θα «φορέσει» μια νέα, τεχνολογικά προηγμένη ανάρτηση που θα του δώσει τη δυνατότητα να είναι πιο άμεσο στο χειρισμό του και παράλληλα πιο άνετο! Περισσότερα για αυτό το σύστημα, αλλά και για τις αλλαγές στα μηχανικά σύνολα, θα έχουμε όταν η Volkswagen αποφασίσει να... μιλήσει και να μας προετοιμάσει για τη νέα γενιά του best seller της. Μέχρι τότε, υπομονή και μείνετε συντονισμένοι! 

Best of internet