Ηλεκτρικό το επόμενο Toyota Aygo;

Πέτρος Πιτσίνης
Ηλεκτρικό το επόμενο Toyota Aygo;
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Toyota Ευρώπης αποκάλυψε πως η φίρμα ήδη εξελίσσει ένα Aygo με μπαταρίες, το οποίο δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά!

Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης εξυπηρετούν τις καθημερινές μας μετακινήσεις κατά κύριο λόγο και η Toyota θέλει να τις κάνει ακόμη πιο οικονομικές, με την προσθήκη ενός ηλεκτρικού Aygo στην γκάμα της.

Το επιτυχημένο μίνι της εφοδιάζεται σήμερα με ένα τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ του ενός λίτρου, ωστόσο υπάρχουν περιθώρια... βελτίωσης ως προς την οικονομία.

Έτσι, ένας ηλεκτροκινητήρας τοποθετήθηκε πάνω στο αυτοκίνητο και οι δοκιμές έχουν αρχίσει, με φόντο την παραγωγή στην επόμενη γενιά του.

Το ίδιο στέλεχος της Toyota Ευρώπης που αποκάλυψε αυτή την πληροφορία στο AutoExpress, τόνισε πως η όποια απόφαση θα παρθεί μετά από σκέψη και μελέτη, ενώ θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Με αυτό τον τρόπο, εννοεί πως θα πρέπει να έχει προσιτή τιμή για τον μέσο αγοραστή και να μη ξεφεύγει πολύ από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αν έχει λοιπόν το κατάλληλο κόστος και η φίρμα αποφασίσει πως το μοντέλο θα κυκλοφορήσει, τότε σίγουρα θα μιλάμε για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση στα αυτοκίνητα πόλης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!