Δε θα σταθεί εμπόδιο στον Χούλκενμπεργκ η Force India

Γιώργος Βαρίνος
Δε θα σταθεί εμπόδιο στον Χούλκενμπεργκ η Force India
Η Force India δε θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Νίκο Χούλκενμπεργκ και θα του λύσει το συμβόλαιο, αν το ζητήσει ο Γερμανός για να πάει στη Renault.

Από το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στη Σουζούκα... δίνουν και παίρνουν οι φήμες για... μετακόμιση του Νίκο Χούλκενμπεργκ στη Renault. Αν και έχει συμβόλαιο με τη Force India, ο Γερμανός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα και θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με αυτή του Σίλβερστοουν πρώτα.

Πάντως, η τελευταία δε σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του και θα του λύσει το συμβόλαιο, αν το ζητήσει. «Ο Νίκο (Χούλκενμπεργκ) είναι πολύ καλός οδηγός και πολύ πιστός στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αν ένας οδηγός σαν κι αυτόν, ο οποίος είναι στα 29, έχει μία ευκαιρία με κατασκευαστή, γιατί μία ομάδα να μπει στον δρόμο του;», αναφέρει πηγή από τη Force India. Πάντως, ο Μπομπ Φέρνλεϊ, μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com, ήταν κατηγορηματικός.

«Δεν υπάρχει τίποτα, είναι καθαρά εικασίες. Δε μας έχει προσεγγίσει κανένας. Μέχρι τώρα που καθόμαστε εδώ έχουμε δύο οδηγούς με συμβόλαιο», είπε, αρχικά, ο αναπληρωτής επικεφαλής της FI. Όσο για το τι θα κάνει η ομάδα του Βιτζέι Μαλία, αν ο «Χουλκ» ζητήσει να αποχωρήσει, δε θέλησε να σχολιάσει. «Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Έχουμε οδηγούς με συμβόλαιο», ήταν η απάντησή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!