Σε νέα ακαταμάχητη τιμή το Scarabeo 125

Σε νέα ακαταμάχητη τιμή το Scarabeo 125

Σε νέα ακαταμάχητη τιμή το Scarabeo 125

Σε νέα ακαταμάχητη τιμή έρχεται το Scarabeo 125, που φτάνει τις 2320 ευρώ με όφελος 725 ευρώ για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Ζήστε κι εσείς την πόλη με μοναδικό ιταλικό στιλ, που προσφέρει το Scarabeo 125, το οποίο πωλείται πλέον σε νέα ακαταμάχητη τιμή της τάξης των 2320 ευρώ με όφελος 725 ευρώ για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Πρόκειται για το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχεδιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις.

Ο κινητήρας 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ιδανικός για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, παράγει 14.1HP (10,5 kW), σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος του, που καθιστά το Scarabeo ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα στην κατηγορίας του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Piaggio Hellas S.A.

SCARABEO 125, ΣΕ ΝΕΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΤΙΜΗ

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΥΛ

Scarabeo 125, ένα μοντέλο που εκφράζει απόλυτα το ιδιαίτερο ιταλικό στυλ, την προηγμένη τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς.

Τώρα σε νέα ανταγωνιστική τιμή 2.320€, το Scarabeo 125 είναι η πιο στυλάτη value-for-money πρόταση της αγοράς!

Το Scarabeo 125 είναι το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχεδιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις. Ο κινητήρας 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ιδανικός για ευέλικτη και ασφαλή οδήγηση, παράγει 14.1HP (10,5 kW), σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος του, που καθιστά το Scarabeo ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα στην κατηγορίας του.

Η πρωτοποριακή του σχεδίαση αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ, προσφέροντας ακαταμάχητη σχέση ποιότητας - τιμής. Οι μεγάλοι τροχοί 16’’ με κομψές 5-άκτιντες ζάντες εγγυώνται εξαιρετική σταθερότητα και οδηγική συμπεριφορά, ενώ ο πρακτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος.

Το Scarabeo 125 ξεχωρίζει για το σύστημα φρένων του: ο εμπρός δίσκος 260mm με πλευστή δαγκάνα  τριών παράλληλων εμβόλων και ο πίσω 220mm με δαγκάνα δύο εμβόλων συνδέονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα συνδυασμένης πέδησης που κατανέμει τη δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ των δύο τροχών, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης ενισχύοντας την ενεργητική ασφάλεια.

Γνωρίστε κι εσείς την ολοκληρωμένη πρόταση Scarabeo 125 και κινηθείτε στην πόλη με μοναδικό στυλ, τώρα σε νέα προνομιακή τιμή 2.320 €, με όφελος 725€, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το κομψό Scarabeo 125. .

Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Scarabeo 125 στην ιστοσελίδα gr.scarabeo.com

Best of internet