Αγοράστε τη LaFerrari του Αλόνσο!

Πέτρος Πιτσίνης
Αγοράστε τη LaFerrari του Αλόνσο!
To εκπληκτικό ιταλικό hypercar ήταν στην κατοχή του πιλότου της McLaren και πλέον μπορείτε να την κάνετε δική σας, με το αζημίωτο φυσικά!

Αν είσαι οδηγός της Ferrari στη Formula 1, σίγουρα έχεις και ειδικά προνόμια όπως το να κάνεις δικό σου ένα από τα πιο ποθητά τετράτροχα στον πλανήτη. Ο Φερνάντο Αλόνσο ξέρει πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε, όταν έγινε ιδιοκτήτης μιας απίστευτης LaFerrari! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι έτοιμο να μπει σε καινούργιο γκαράζ, όμως η εταιρεία από τη Γερμανία που το πουλάει δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του. Ενδεικτικά πάντως, το μοντέλο συνήθως αλλάζει χέρια για πάνω από 2 εκατομμύρια Ευρώ!

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως έφτασε στα χέρια του Αλόνσο στις αρχές του 2014 (Ιανουάριος), πως έχει 2.900 χιλιόμετρα και ότι το όνομα του πιλότου είναι χαραγμένο σε μια μικρή επιφάνεια στο κάτω μέρος του τιμονιού, ώστε να ξεχωρίζει. Θυμίζουμε ότι το δωδεκακύλινδρο υβριδικό μοντέλο αποδίδει 963 ίππους (799 το μοτέρ και 164 ο ηλεκτροκινητήρας), ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα και η τελική αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα! Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!