Στο πλευρό του Ρόσμπεργκ ο Αλέν Προστ

Στο πλευρό του Ρόσμπεργκ ο Αλέν Προστ

Ο πρώην πιλότος της F1 στέκεται δίπλα στον Γερμανό και αναρωτιέται αν είναι δυνατόν να χάσεις το πρωτάθλημα, όταν έχεις εννέα νίκες στη σεζόν. 

Στο πλευρό του Ρόσμπεργκ ο Αλέν Προστ

Ο Λιούις Χάμιλτον μέχρι πρότινος, ήταν μπροστά στο πρωτάθλημα της Formula 1 και ο Νίκο Ρόσμπεργκ ακολουθούσε, όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και πλέον ο Γερμανός οδεύει προς τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Αναμφίβολα, φέτος είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στα περισσότερα Γκραν Πρι και ο Άλεν Προστ, ο πρώην πιλότος της F1, είπε: 

«Το προβάδισμα των 33 βαθμών αρχίζει να γίνεται σημαντικό. Είναι πολύ καλύτερο να έχεις τώρα προβάδισμα, με τέσσερις αγώνες να απομένουν, παρά οι τέσσερις νίκες στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει να διαχειριστεί το πλεονέκτημά του τώρα και να το διαχειριστεί ψυχολογικά, που δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να ελέγξεις μια μεγάλη διαφορά, ειδικά απέναντι στον Λιούις Χάμιλτον, που πιστεύει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του τώρα. Όμως μπορεί ακόμη να γυρίσει. Μια εγκατάλειψη και ο Λιούις είναι πίσω στη διεκδίκηση. Πώς μπορείς να μην είσαι πρωταθλητής όταν έχεις κερδίσει εννέα αγώνες; Ο Γερμανός θα κάνει ο,τι πρέπει για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο». 

Best of internet