Βολφ: «Ζωντανή η μάχη του τίτλου»

Γιώργος Βαρίνος
Βολφ: «Ζωντανή η μάχη του τίτλου»
Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι ακόμα είναι ζωντανή η μάχη του τίτλου, παρά το προβάδισμα 33 βαθμών του Ρόσμπεργκ, και πιστεύει πως θα είναι έντονη μέχρι το φινάλε.

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει πάρει ένα σαφές προβάδισμα 33 βαθμών από τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τότο Βολφ, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πιστεύει πως η μάχη για τον τίτλο θα είναι έντονη μέχρι τέλους. «Δεν έχει τελειώσει, απομένουν τέσσερα τριήμερα. Θυμάστε ότι ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) κέρδισε οχτώ σερί αγώνες και μετά ο Λιούις (Χάμιλτον) έκανε αυτό το σερί νικών;

Είναι πολύ δυνατό και κάποιες φορές χρειάζεται παραπάνω από έναν εχθρούς. Και πάλι πιστεύω ότι θα πάει μέχρι τέλους. Οι 33 πόντοι είναι πολλοί. Είδατε πόσο γρήγορα εξελίχθηκε στη Μαλαισία. Είσαι μπροστά και ο άλλος κερδίζει, είναι 25 χαμένοι βαθμοί και μετά μειώθηκαν στους 8.

Είναι και πάλι ένα μηχανικό άθλημα και το ότι ο Νίκο βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά έχει αποδειχθεί ότι είναι η σωστή στρατηγική για εκείνον. Ο Λιούις λειτουργεί εξίσου καλύτερα, όταν είναι υπό πίεση και έχει έναν στόχο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι έντονη η μάχη μέχρι το τέλος. Αυτό ακόμα είναι πολύ μακριά», είπε ο Βολφ.

Άλλωστε, είναι διαθέσιμοι 100 πόντοι ακόμα και μία ατυχία του Ρόσμπεργκ, που θα σημάνει απώλεια βαθμών, μαζί μ' ένα καλό αποτέλεσμα του Χάμιλτον θα μειώσει ξανά τη διαφορά. Πάντως, φαίνεται ότι για πρώτη φορά, έπειτα από τέσσερα χρόνια, θα έχουμε και πάλι μία κλειστή μάχη για να αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Η τελευταία ήταν το 2012, όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε για τρεις βαθμούς το πρωτάθλημα από τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!