Συνεργασία Toyota με Suzuki

Γιώργος Βαρίνος
Συνεργασία Toyota με Suzuki
Οι Toyota και Suzuki ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασία τους, ώστε να εξελίξουν τεχνολογίες που θα αφορούν το περιβάλλον, την ασφάλεια και την πληροφόρηση.

Μπορεί να κοντράρονται για το ποιος θα παράγει καλύτερα αυτοκίνητα και ποιος θα πουλήσει περισσότερα, όμως φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να συνεργαστούν οι Toyota και Suzuki. Οι δύο ιαπωνικές μάρκες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, με σκοπό την εξέλιξη τεχνολογιών που θα αφορούν το περιβάλλον, την ασφάλεια και την πληροφόρηση (IT).

«Καθώς το περιβάλλον που περιτριγυρίζει την αυτοκινητοβιομηχανία έχει αλλάξει δραστικά, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε στις αλλαγές για να επιβιώσουμε. Κάθε εταιρεία δουλεύει μεμονωμένα, αλλά τώρα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συνεργάτες που μοιράζονται τον ίδιο στόχο και το ίδιο πάθος.

Θα θέλαμε πάντα να κρατήσουμε τις πόρτες μας ανοιχτές για να νέες ευκαιρίες συνεργασίας, που θα συνεισφέρει στο να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα μονοθέσια, αλλά και στην εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Toyota, Ακίο Τογιόντα. «Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία που δουλεύει πάνω σε προχωρημένες και μελλοντικές τεχνολογίες.

Εκτιμώ ότι η Suzuki θα ξεκινήσει συζητήσεις με την Toyota για να εξερευνήσουν ιδέες πάνω σε αυτή τη συνεργασία. Πρώτα μίλησα γι' αυτή τη δυνατότητα με τον επίτιμο πρόεδρο της Toyota, Σοϊτσίρο Τογιόντα, και είμαι πολύ ευγνώμων που ο πρόεδρος, Ακίο Τογιόντα, έχει δείξει επίσης ένα ενδιαφέρον», είπε, από τη μεριά του, το αφεντικό της Suzuki, Οσάμου Σουζούκι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!