Ατύχημα με νεκρό θεατή στο Rally Legend (vid)

Ατύχημα με νεκρό θεατή στο Rally Legend (vid)

Σοβαρό ατύχημα είχαμε στο πλαίσιο του Rally Legend στο Σαν Μαρίνο, όπου ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και σκότωσε έναν θεατή, ενώ τραυμάτισε σοβαρά άλλους οχτώ.

Ατύχημα με νεκρό θεατή στο Rally Legend (vid)

Από ένα σοβαρό ατύχημα επισκιάστηκε το Rally Legend, το οποίο διεξήχθη για 14η φορά στο Σαν Μαρίνο. Όλα έγιναν, όταν ο Ενρίκο Μπονάσο έχασε τον έλεγχο του Renault Clio Maxi, που οδηγούσε, και βγήκε εκτός δρόμου.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει ακαριαία έναν θεατή και να τραυματίσει σοβαρά άλλους οχτώ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής. Γεγονός που οδήγησε στην ακύρωση της τελετής απονομής βραβείων, τη στιγμή που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη, με τις αρχές να ερευνούν το συμβάν.

«Ένα αγωνιστικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα, Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:56 π.μ. στην ειδική διαδρομή ''Σαν Μαρίνο 1''. Το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο ήταν αυτό με τον αριθμό 44 των Ενρίκο Μπονάσο – Αλίς Παλάτσι (Renault Clio Maxi), που βγήκε εκτός δρόμους και χτύπησε στα άχυρα για να εξασφαλίσει τη ζώνη εξόδου.

Κάποιοι θεατές, που στέκονταν ακριβώς από πίσω, επηρεάστηκαν. Αμέσως η διοίκηση του αγώνα αποφάσισε να σταματήσει την ειδική και έδωσε οδηγία σε όλα τα οχήματα διάσωσης να σπεύσουν στο σημείο του ατυχήματος. Ένας από τους θεατές πέθανε ακαριαία.

Στους υπόλοιπους τραυματίες δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι διοργανωτές και η διοίκηση του αγώνα αποφάσισαν πως το 14ο Rally Legend ολοκληρώθηκε μετά τη ''Σαν Μαρίνο 1''. Η τελετή απονομής ακυρώθηκε», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

 

Warning : Spectator Killed in Tragic Accident at Rally Legend 2016 San Marino

Best of internet