Γιατί δεν ψάχνει γυναίκα ο Ρόσι;

Γιατί δεν ψάχνει γυναίκα ο Ρόσι;

Μετά το τέλος της καριέρας του σκοπεύει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια ο «Γιατρός», του οποίου η τέως φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Γιατί δεν ψάχνει γυναίκα ο Ρόσι;

Ο Ρόσι δεν βιάζεται να αποκατασταθεί. Ο Ιταλός σούπερσταρ της μοτοσικλέτας δήλωσε στον γερμανόφωνο τηλεοπτικό σταθμό ServusTV ότι θα αρχίσει να ψάχνει για τη γυναίκα της ζωής του μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής καριέρας του. «Νομίζω, ότι είναι για όλους δύσκολο, να βρουν τη σωστή γυναίκα για όλη τη ζωή τους (πόσο δίκιο έχεις Βάλε!). Ιδιαίτερα, αν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι συνέχεια στον δρόμο», ανέφερε ο Ρόσι.

Ο αναβάτης της Yamaha αποκάλυψε επίσης, ότι χώρισε την άνοιξη από τη φίλη του Λίντα Μορσέλι, για να μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στη δουλειά του. Όπως είπε μάλιστα, νιώθει καλύτερα όταν είναι μόνος σε ένα Γκραν Πρι και τόνισε, ότι «αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα». Ο 37χρονος υποστήριξε, ότι θα πρέπει να αφιερώνει πλέον όλον τον χρόνο του στους αγώνες, αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός. «Αν επενδύεις μόνον τον μισό χρόνο σου, τότε είναι καλύτερα να σταματήσεις και να φτιάξεις οικογένεια. Εγώ επέλεξα τον άλλον δρόμο. Ελπίζω να βρω μία γυναίκα, όταν σταματήσω», συμπλήρωσε ο Βάλε.

Προς το παρόν παραμένει λοιπόν ο Ρόσι στο κλαμπ των εργένηδων, καθώς το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως τα τέλη του 2017. Πριν ένα χρόνο πάντως, φάνταζαν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και ο Ιταλός έκανε σχέδια για το μέλλον του μαζί με τον Μορσέλι. Όπως είχε δηλώσει μάλιστα χαρακτηριστικά, «θα ήθελα να κάνω κάποτε παιδιά. Ευτυχώς η φίλη μου είναι ακόμη νέα. Είναι δέκα χρόνια νεότερη από εμένα, οπότε έχω χρόνο».

Φαίνεται πάντως ότι η εκρηκτική Ιταλίδα, που επαγγέλλεται το μανεκέν, βαρέθηκε να περιμένει τον Ρόσι και πέρασε εδώ και μερικούς μήνες από το MotoGP στη Formula 1, καθώς είναι πλέον ζευγάρι με τον Ισπανό Φερνάντο Αλόνσο.
Δεν γίνεται να κερδίζεις παντού, «Γιατρέ».

Best of internet