«Κορίτσι για σπίτι» η BMW E30 M3

Πέτρος Πιτσίνης
«Κορίτσι για σπίτι» η BMW E30 M3
Ένας Αμερικανός «σπίτωσε» το αυτοκίνητό του ενόψει του τυφώνα Μάθιου και με την ευκαιρία, πέρασε... ποιοτικό χρόνο μαζί του, αφού έφαγαν πρωινό και κοιμήθηκαν μαζί!

Ο τυφώνας Μάθιου που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η ευκαιρία για να περάσει ένας Αμερικανός λίγες περισσότερες ώρες με το αυτοκίνητό του, όχι ταξιδεύοντας αλλά... συζώντας στο σπίτι του!

Η BMW E30 M3 του Ράντι (όπως ονομάζεται ο ιδιοκτήτης) βρήκε καταφύγιο στο σαλόνι ώστε να μη κινδυνέψει από τα καιρικά φαινόμενα και δείχνει να είναι το... τέλειο κορίτσι για σπίτι! Ο Ράντι φρόντισε ώστε να... πάρει πρωινό με την M3 (προσέξτε το δοχείο με τα λάδια Castrol στο τραπέζι), να κοιμηθούν αγκαλιά και να χαζέψουν μαζί στο ίντερνετ, ενώ το πάθος του για το αυτοκίνητο εκτός από το συναισθηματικό δέσιμο που πιθανότατα τους... ενώνει, εξηγείται κι από έναν άλλο λόγο: την αξία του μοντέλου.

Θεωρείται πως είναι η πιο «ανόθευτη» γενιά της M3 και εκείνες που είναι άριστα διατηρημένες, αγγίζουν μέχρι και 100.000 δολάρια στο «χρηματιστήριο» των μεταχειρισμένων! Πληροφοριακά, να θυμίσουμε ότι η E30 εφοδιάζεται με ένα τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ των 2.3 λίτρων, με απόδοση 192 ίππων και 230 Nm ροπής. Η ισχύς στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν των πέντε σχέσεων, ενώ υπάρχει και ένα μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα! Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες από την... συγκατοίκηση του Ράντι με την M3 του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!