Οι πρώτες εικόνες του νέου Opel Corsa

Οι πρώτες εικόνες του νέου Opel Corsa

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να ανανεώσουν το σουπερμίνι μοντέλο τους και ένα Corsa με πολύ «βαρύ» καμουφλάζ ήδη έχει βγει στους δρόμους! 

Οι πρώτες εικόνες του νέου Opel Corsa

Η σημερινή γενιά του Opel Corsa είναι ουσιαστικά ένα «βαρύ» facelift εκείνης που παρουσιάστηκε το 2006 (Corsa D), οπότε η φίρμα με σήμα την αστραπή ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο για την ανταγωνιστική κατηγορία των σουπερμίνι. 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το μοντέλο στις πρώτες του φωτογραφίες σε δημόσιο δρόμο και δυστυχώς δεν μπορούν να διακριθούν πολλά, χάρη στο εκτεταμένο καμουφλάζ που χρησιμοποίησε η Opel. Πάντως, μπορούμε να δούμε πως τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι πιο στενόμακρα και διαφοροποιούνται αισθητά από το σημερινό, ενώ όλη η σχεδίαση θα παραπέμπει έντονα στο νέο Astra, όπου έδειξε τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας. 

Κύριος ανταγωνιστής του νέου Corsa θα είναι το ανανεωμένο Fiesta αλλά και το Polo, καθώς κι αυτά τα μοντέλα αναμένονται να επιστρέψουν ανανεωμένα την εποχή που θα λανσαριστεί η καινούργια γενιά του μικρού Opel.

Το πότε θα γίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, ωστόσο περιμένουμε να το δούμε για πρώτη φορά κάπου μέσα στο 2018, με νέα σύγχρονα μοτέρ κάτω από το καπό του. Τέλος, αν και όλοι οι κατασκευαστές σχεδόν καταργούν τις τρίθυρες εκδόσεις των σουπερμίνι τους, η Opel περιμένουμε πως θα παρουσιάσει και την παραδοσιακά πιο σπορ εκδοχή με τις τρεις πόρτες, παρά το γεγονός ότι στις φωτογραφίες εμφανίζεται μόνο ως πεντάθυρο. Δείτε τις εικόνες! 

* Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή κι όχι επίσημη. Ακριβώς από κάτω, το νέο Opel Corsa που βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης και φοράει «βαρύ» καμουφλάζ. 

Best of internet