Μάρκεζ: «Εκεί που πήραμε τίτλο το 2014»

Γιώργος Βαρίνος
Μάρκεζ: «Εκεί που πήραμε τίτλο το 2014»
Ο Μαρκ Μάρκεζ θυμήθηκε το 2014, όταν εξασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου στην Ιαπωνία, όπου θα συνεχιστεί η δράση του Moto GP αυτή την εβδομάδα.

Στις προκλήσεις που κρύβει το γεγονός ότι το Moto GP ετοιμάζεται για τρεις σερί αγώνες στάθηκε ο Μαρκ Μάρκεζ στις δηλώσεις του ενόψει του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας. Ο Ισπανός θυμήθηκε το 2014, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Μότετζι, και θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και τώρα. Βέβαια, τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Μπορεί να έχει μεν σαφές προβάδισμα 52 βαθμών, αλλά θα πρέπει να κερδίσει και συνάμα οι Βαλεντίνο Ρόσι, Χόρχε Λορένθο θα πρέπει να τερματίσουν στην 15η και 4η θέση, αντίστοιχα, ή χαμηλότερα. «Η τριπλέτα (Ιαπωνία, Αυστραλία, Μαλαισία) σηματοδοτεί μία απαιτητική περίοδο στη σεζόν επειδή υπάρχουν τρεις σερί αγώνες σε διαφορετικές ζώνες ώρας και διαφορετικές συνθήκες.

Γι' αυτό πρέπει να τους χειριστούμε ήρεμα και με την ίδια νοοτροπία που έχουμε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Το Γκραν Πρι Ιαπωνίας είναι σημαντικό για μας, καθώς είναι ο εντός έδρας αγώνας της Honda και ένα από αυτά που έχουμε ωραίες αναμνήσεις, καθώς πήραμε τον τίτλο το 2014.

Από την άλλη, είναι μία πίστα που πάντα ήταν προκλητική για μας. Οπότε θα έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως θα είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες», είπε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!